maandag 6 april 2009

Schaakcursus voor volwassenen met succes afgerond


Aan het begin van dit seizoen zijn drie volwassenen begonnen met een schaakcursus bij SV Gardé. Erik Veerbeek, Jeroen van Buul en Anita van Zoest begonnen aan de eerste twee stappen van de Stappenmethode. Rond december werd de eerste stap al met succes afgerond. Daarna kon er naast de cursus ook al meegespeeld worden in de reguliere competitie.
De afgelopen paar weken stonden in het teken van het examen Stap 2. Jeroen was de eerste die opging voor het examen. Hij haalde dit ruim en kon zich daarna richten op de interne competitie. Erik volgde een week later en Anita behaalde het diploma twee weken daarna. Alle drie bahaalden ze een ruime voldoende.
Jeroen, Erik en Anita gaan nu ook meespelen in de interne competitie. Gezien het niveau dat ze nu al halen zullen de andere senioren goed op moeten letten dat ze niet door hen verrast worden…
Met het succesvol afronden heeft SV Gardé het doel bereikt om volwassenen de gelegenheid te geven om op een ongedwongen manier in aanraking te komen met het clubschaken en daarmee de drempel te verlagen om lid te worden van de vereniging.
Heeft u ook interesse in schaken, neem dan eens contact op met Albert Jan Blank (040-2233599) of Coen Winters (0495-453351). Mailen kan ook naar info@svgarde.net. Kijk ook eens op www.svgarde.net.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten