maandag 1 maart 2010

SV Gardé nieuws


Afgelopen zondag werd in Roosendaal de derde Brabant Criterium gehouden. Aan dit toernooi nam, namens SV Gardé, alleen Jasper van Buul mee. In zijn categorie speelden de sterkste spelers van Brabant mee. Jasper van Buul startte tegen Sourrav Bhattacharjee de speler met de hoogste rating. Jasper verloor deze wedstrijd, maar won de volgende drie wedstrijden. In ronde 5 moest hij tegen zijn concurrent voor eerste plaats in het totaal klassement, helaas verloor Jasper deze wedstrijd. Uit de volgende vier wedstrijden behaalde hij 2.5 punt. Hij verloor alleen nog van de latere winnaar. Uiteindelijk werd hij gedeeld vijfde en heeft nog zicht op een goede klassering in het eindklassement van het Brabant Criterium.
Verder kan het eerste senioren team, op zaterdag, het kampioenschap binnenhalen tegen de Chess Mates uit Weert. SV Gardé moet uit spelen en rond 18:00 uur is bekend of ze nog een ronde moet wachten om kampioen te worden.
Verder wordt komende zondag het gezellige Höllekestoernooi in Steensel gehouden, hier wordt ook de inschrijving voor het schaakkamp 2010 weer gestart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten